Het Trimsalon

Wellness op maat van jouw 4-voeter.

Jouw hond naar het Trimsalon?  Alle honden zijn welkom! Groot, Klein, Dik of dun. Kruising of ras. Een pluk vacht of een Knip vacht? Elke vachtsoort vereist zijn eigen aanpak en verzorging. Jong of oud vraagt dan weer een andere benadering. Hieronder kan u meer informatie vinden om een juiste afspraak te maken naargelang uw wensen en noden van uw hond.

Een volledige trimbeurt bestaat uit:

Furfection grooming to Perfection.

Het aanbod bij FurFection

Je kan een afspraak maken voor een volledige trimbeurt.  Een puppy gewenning, een kambeurt of een Pawdicure.

Volledige Trimbeurt

Puppygewenning

€ 10,00

Pawdicure

€ 10,00

Kambeurt

€ 40,00

Tips voordat je je hond naar het trimsalon brengt:

Dankuwel voor uw medewerking.

Vragen die je misschien nog hebt:

Het is heel afhankelijk van hond tot hond.  Voor de meeste rassen raden we elke 3 maand aan voor een volledige Trimbeurt. Wil je jouw hond in een topvacht conditie houden kan je tussen de grote trimbeurten lanskomen voor een kambeurt of enkel een was beurt. Jouw hond wordt dan grondig en proffesioneel gekamd, men krijgt een pawdicure en indien nodig knipt men de ogen vrij. Voor meer info, contacteer ons op tel. nr 0032/3/295.74.03

Jazeker. Gediplomeerd maar niet uitgeleerd. Ik kan mijn diploma’s en bijscholingen altijd tonen in mijn portfolio. Deze ligt in het salon. 

Ik leid ook stagiaires op en ben ook examinator.

 

Ideaal is elke 4 weken.

Natuurlijk. De wensen van de baasjes zijn heel belangrijk voor ons.

U kan betalen met Payconic of Cash.

De baasjes kunnen bij de trimbeurt blijven zolang het mogelijk is om uw hond af te werken.  Wanneer het werk verhinderd wordt door een blije hond die bij zijn baasje wil blijven dan vragen we vriendelijk om buiten beeld te verdwijnen. zo hebben we als trimmer 1 op 1 aandacht van uw hond. 

Komt u uw hond halen maar zijn we die nog aan het afwerken. Als hij of zij u ziet en rustig blijft staan mag u binnenkomen anders danken we u om buiten nog even te wachten.

Reviews van mijn klanten