Verzorg je eigen hond. DIY

a person brushing a dog

Workshop

Trim je eigen hond

Hoe leuk is het dat je uw eigen hond grondig kan verzorgen en zelfs de professionele trimbeurten per jaar kan halveren. 

a person brushing a dog
Jouw hond ZELF leren Trimmen / Volledige Workshop

Deze workshop is bedoeld voor baasjes met een langharige hond (Schotse,- Bearded Collie, Schapendoes, Briard, Havanezer, Tibetaanse Terriër, enz,…) of een hond met een krulvacht (Barbet, Labradoodle, Spaanse Waterhond, Poedel, enz…).

Het is de bedoeling dat je je eigen hond mee neemt. Belangrijk hierbij is wel dat uw hond sociaal is naar andere mensen en honden.

We gaan jouw leren hoe je uw eigen hond volledig zelf leert trimmen.  Van A tot Z. Dit gaat van kammen, wassen drogen tot zelfs het echte knip en scheerwerk. Oor en nagelverzorging horen er natuurlijk ook bij. 

Deze Workshop neemt vaak een hele dag in beslag bij grote honden als vb de Labradoodle, Barbet,  (9 – 16 uur). Kleinere rassen  zullen eerder klaar zijn. 

We voorzien drank en een hapje, een lunch en rust pauze voor u en uw hond.

De prijs om uw eigen hond te leren trimmen is 180.00 eur voor een grote hond.  Een kleine Boomer zal op 100.00 eur komen

De bedoeling is bij deze workshop dat uw volledige hond getrimd wordt. 

Wat jezelf kan, doe je beter.

Practice makes Progress.

 

Basis Vachtverzorging van uw eigen hond

Deze workshop is ook bedoeld voor baasjes met een langharige hond (Schotse,- Bearded Collie, Schapendoes, Briard, Havanezer, Tibetaanse Terriër, enz,…) of een hond met een krulvacht (Barbet, Labradoodle, Spaanse Waterhond, Poedel, enz…).

Het is de bedoeling dat je je eigen hond mee neemt. Belangrijk hierbij is wel dat uw hond sociaal is naar andere mensen en honden.

HET VERSCHIL met de VOLLEDIGE WORKSHOP zit hem hier. We gaan jouw leren hoe je uw eigen hond volledig zelf leert verzorgen en knoopvrij te houden. Theorie over de vacht, wat gebeurt er met de vacht na een castratie/sterilisatie. Welke materialen kan je beter niet of juist wel gebruiken. We gaan samen aan de slag om uw eigen hond onderhanden te nemen.  Waar je op moet letten en hoe kam je zo pijnloos mogelijk een klit uit, hoe knip je nagels en verzorg je de voeten. Hoe maak je de oren schoon?

Een demonstratie van de waterblazer mag ook niet ontbreken.

We voorzien tussendoor een drank pauze en wat lekkers.

Het kan zijn dat we er niet aan komen om de gehele hond af te werken. Dit is in deze workshop niet de bedoeling. Het doel van deze BASIS workshop is om de juiste tips en trics te leren.

De prijs voor deze halve dag komt op 80.00 eur.

Workshop Data

25 Maart 2023 

Zie Bericht op de website Workshop Maart 2023

22 April 2023

Was een Geslaagde Workshop Zie Facebook en Instagram voor een impressie van de dag.

18 Mei 2023

Was een Geslaagde Workshop Zie Facebook en Instagram voor een impressie van de dag.

Te boeken via mail: furfection@proximus.be

Hee, ik ben Kathleen

Als gediplomeerde hondentrimmer zorg ik ervoor dat jou hond zich goed in zijn vel voelt.  We streven naar vachtperfectie en Dierenwelzijn staat op de eerste plaats.  Bij FurFection kan u terecht met elke hond en elk type vacht.  We doen knippen, scheren, plukken en grondig wassen.

Gratis e-book: wil jij thuis uw hond ook verzorgen?
meer blogs