Wedstrijd “Online Competitive Pet Stylists Club”

Trimwedstrijd

Check This Out!!! FurFection Kathleen Van der Vloedt haar deelname aan de internationale trimwedstrijd van Juli 2021. De online Trimwedstrijd werd nogmaals georganiseerd door de “Online Competitive Pet Stylists Club” .

Deze keer nam ik deel aan 9 Categorieën en werd ik genomineerd in 8 Categorieën. Er waren 13 categoriën om in deel te nemen.

April 2021

Ik nam deel in de Double coat klasse met Gucci en in de Handstrip klasse met Amber.

Februari 2021

Dit keer was het een gratis trimwedstrijd met deelnemers over de hele wereld. Je kon deelnemen in verschillende Onderdelen en Klassen. Ook mocht je foto’s gebruiken van eerdere deelnames….

Je kon deelnemen als NOVICE (Beginner) INTERMEDIATE (mijn Klasse) of OPEN (veel wedstrijdervaring) Er waren 14 onderdelen waarvan ik er in 8 heb ingeschreven. Je moest van elk onderdeel foto’s insturen van voor en na het trimmen.

Wat geweldig was dat ik in 3 categorieën 2 keer 1ste en 1x 2de geworden ben. Later werden dan de beste van de groepen bekend gemaakt en zelf daar werd ik 2 maal 2de.

Hee, ik ben Kathleen

Als gediplomeerde hondentrimmer zorg ik ervoor dat jou hond zich goed in zijn vel voelt.  We streven naar vachtperfectie en Dierenwelzijn staat op de eerste plaats.  Bij FurFection kan u terecht met elke hond en elk type vacht.  We doen knippen, scheren, plukken en grondig wassen.

Gratis e-book: wil jij thuis uw hond ook verzorgen?
meer blogs